Shqipëria beachfront Toka, Tokës në Lukove, Shqiperi

450,000 €

Detaje

 • 450,000 €
 • Tokë
 • Madhesia: 3,000 m2

  450.000 Euro

  Truall per Shitje ne Lukovës

  Lukova është një nga plazhet më të bukura në Shqipëri, ndodhet në pjesën jugore të Shqipërisë, Riviera, ku kohët e fundit është vizituar nga shumë turistë të huaj duke shijuar peizazhin e mrekullueshëm që ajo ofron. Kjo Sipërfaqja e tokës është e pajisur me një certifikatë e pronësisë dhe një mundësi e madhe dhe investim të sigurtë në.

  Shtyp

  Na Kontaktoni

  Emri Juaj (e domosdoshme)

  Adresa Juaj (e domosdoshme)

  Subjekti

  Mesazhi Juaj

  I Lart