BBC: Imazhi i ri i Shqipërisë

BBC: Imazhi i ri i Shqipërisë

Shqipëria është vendi më i fundit i Ballkanit që kërkon t’i bashkohet Bashkimit Europian. Për [...]

Me Shume

Po kërkoni të blini një shtëpi, ja harta e çmimeve në Tiranë

Deshironi të blini një banese në kryeqytet. Qeveria publikon tabelen e re me çmimet për [...]

Me Shume

Cmimi i Pronave dhe shtepive ne Shqiperi

Qeveria rrit vlerat e apartamenteve ne te gjithe qytetet e Shqiperise. Vendimi me i fundit [...]

Me Shume

Kompensimi i pronave në Shqipëri

Banka Botërore, në një raport të përditësuar për çështjen e pronës në Shqipëri, parashikon që [...]

Me Shume

Si te blejme dhe kerkojme shtepi ne Shqiperi

Shikojme se edhe sot investimet me te fuqishme ne Shqiperi behen ne sektorin e ndertimit. [...]

Me Shume

Kerko Gjej dhe Bli shtepi dhe prona ne durres sarande vlore tirane dhe shqiperi

GjejShtepi.com eshte me ju per tju ndihmuar per te kerkuar gjetur dhe blere shtepi dhe [...]

Me Shume