Dhermi

61,100 €

Prone për Shitje në Dhermi. Rezidenca Dhermi Elite për Shitje,

1 Dhoma Gjumi | 1.5 Banja | Apartament

Me Shume

136,200 €

Prona Shqipëria për Shitje në Dhermi. Rezidenca Dhermi Elite për Shitje,

0 Dhoma Gjumi | 1.5 Banja | Vilë

Me Shume

177,496 €

Vila dhe apartamente për shitje në Dhermi Shqipëri,

3 Dhoma Gjumi | 1 Banja | Vilë

Me Shume