Lalzi Bay

€30,461

Apartamente për Shitje në Lalzit Bay Resort,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Apartament

Me Shume

50,318 €

Apartamente per Shitje në Lalzit Bay Resort,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Apartament

Me Shume

50,318 €

Apartamente për Shitje në Lalzit Bay Resort, Shqiperi,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Apartament

Me Shume

68,107 €

Apartamente në Shqipëri, Apartamente afer Detit në gjirin e Lalzit,

1 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Apartament

Me Shume

135,774 €

Villa dhe Apartamente në Shqipëri, Lalzi Bay Resort,

2 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Vilë

Me Shume

€138,075

Frontline Villa Pronës në Shqipëri. Blej pronës Shqipërinë,

2 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Vilë

Me Shume

€232,600

Blej pronës Shqipërinë. Pronë beachfront në Shqipëri,

2 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Vilë

Me Shume

€420,000

Land for Sale in Lalzi Bay 3000m2,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Tokë

Me Shume

€5,000,000

Luxury Villa for Sale in Lalzi Bay Albania,

5 Dhoma Gjumi | 6 Banja | Vilë

Me Shume

39.000.000 €

Toka më e mirë në Shqipëri. 30 Hektarë për shitje në Lalzi Bay, Shqiperi,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Tokë

Me Shume