Himare

53,250 €

Himara Apartment for Sale with full sea view,

1 Dhoma Gjumi | 1 Banja | Apartament

Me Shume

71,400 €

Apartamente Himarë për Shitje. Apartamente për Shitje në Himarë, Shqiperi,

2 Dhoma Gjumi | 1 Banja | Apartament

Me Shume

€100,000

Tokë për shitje në Mesdhe Himarë, Shqiperi,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Tokë

Me Shume

€220,000

Villa for Sale in Himare Albania,

0 Dhoma Gjumi | 5 Banja | Vilë

Me Shume

€400,000

Toka dhe Ndërtimi në Porto Palermo, Himarë për Shitje,

0 Dhoma Gjumi | 0 Banja | Tokë

Me Shume

€1,000,000

Himara, Albania Hotel për Shitje,

1 Dhoma Gjumi | 1 Banja | Hotel

Me Shume