Finished Vlora Apartments for Sale. Property in Vlora starting 34,960 Euro

€34,960

34.960 €

Apartament për Shitje në Vlorë

Vlora Residence Panorama – Apartamente për Shitje

Të gjitha apartamentet kanë pamje nga deti.
Distance from the city public beach (Plazhi i ri) 7 minuta’ eci.
Largësia nga plazhet jashtë qytetit duke filluar nga 7 min larg në këmbë.
Distanca nga Porti 20 min shëtitje.
Dritare dopio xham alumini
Grills për dritare dhe dyert e ballkoneve
WC me ndriçim natyror dhe ventiluar
Dera e jashtme të sigurisë për çdo apartament
Hidro sanitare pajisjet: WC + legen + bidet + Dushi Veshje
Ngrohje dhe ftohje kondicioner
Sistemi elektrik, ndarë nga pajisjet e ndriçimit
24 Furnizimi me ujë orë
Ashensor
Suvatim jashtme Grafiato
Parkimi për 80% e apartamenteve

Key Features:

Property Already Finished
E vendosur në plazh kryesore të Vlorës
Madhësive Apartament 2 krevat: 58 m2, 80 m2, 88 m2
Madhësive Apartament 1 krevat: 44 m2 – 63 m2
Discounted Pre-release prices from only €32,410
Underground parking as an option from €8000
Shikimet e Madhe e Vlorës dhe ishullin e Sazanit
10 minuta’ ecin në qytet kryesor.
All amenities on your “doorstep”.

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

I Lart