Apartamente afer detit per Shitje ne Vlore Shqiperi

€39,530

39.530 Euro

Apartament për Shitje në Vlorë

Rezidenca New Beach ne Vlore

Kompleksi Frontline në qytetin e Vlorës
Së pari vijnë bazën e parë buy
Vetëm 30 metra nga plazhi publik i qytetit te Vlores.
Ajo përbëhet nga 3 blloqet e apartamenteve.
Vlora New Residence Beach ndodhet pranë plazhit publik, do të ketë fusha të shërbimit për: bar, restorante etj.
Apartamente ne vije te pare nga 670 Euros/m2
Shikimet e Madhe e Vlorës dhe ishullin e Sazanit
Të gjitha objektet në 'pragun tuaj’
E vendosur në zonën më të preferuar në Vlorë
Distanca nga Porti – 5 minuta’ eci
Largësia nga qendra e qytetit- 10 minuta’ eci
Largësia nga Aeroporti Ndërkombëtar- 130 Km
Distanca nga Kryeqyteti Tirana- 140 Km
Çmimi për 1 m2- nga 670 Euro
Studio nga 29,480 Euro
1 Apartamente krevat nga 39,530 Euro
2 Apartamente krevat nga 59,290 Euro

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

I Lart