Shkodra Qendra Tregtare për Shitje

3.280.000 €

Detaje

  • 3.280.000 €
  • Komercial
  • Madhesia: 3,000 m2

3.280.000 Euro

Komerciale per Shitje ne Shkoder

Trade Center informacion:

Madhësi: 3000 Ndërtimi m2
Parking hyjë Qendrës Tregtare: 1500 m2
Jashtë parkimi në frontin e qendrës 3000 m 2
Hyrja Gate: 3 – 2 përpara + 1 prapa
Mensë: 130 m2 brenda + 130 m2 jashtë.
Në mes godine tre kat.
Flor III: 500 m 2
Flor II: 500 m2 + 300 m2 ballkon jashtë
Numri i Pikave të Shitjes: 34

Shërbimet e ofruara nga Qendra e Tregtisë:

Siguri 24 orë
Mirëmbajtja dhe Pastrimi
Internet wireless falas
Pini ujë
Tualet 51

Key Features:

Shumë afër qendrës së qytetit
Vend shumë të mirë në rrugë kryesore Mbreti Gent dhe prapa qendrës tregtare është Ethem Osmani rrugë.
Qeveria është duke filluar tobuild gjykata i ri i Shkodrës në frontin e Qendrës Tregtare
200 punëson punuar në katin e dytë për një Call Center italian
Withnin Kafene qendër e cila është një nga më të frekuentuar në qytet.
Menaxhimi shumë i mirë në Qendrën e tregtisë
Ne investojmë në Marketing (TV spot, Radiot spot, postera, fletëpalosje).

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

I Lart