Vilë për Shitje në Tiranë, Shqipëri - 580m2

€1,740,000

1.740.000 Euro

Vilë për Shitje në Tiranë

Key Features:

Size Villa: 580m2
E vendosur në afërsi të vila kompleks në fushën Dinamo dhe liqeni
Kondicioner Air
Shiko bukur
Hapësirë ​​parkimi
Ballkon
Afër rrugës kryesore

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

I Lart