Vlora Studio për Shitje

€19,000

19.000 €

Apartament për Shitje në Vlorë

Key Features:

Madhësia e banesës është 36m2
Apartament është në katin e 3
Apartament i mobiluar plotësisht
50 metra nga plazhi
Ndërtesa është e re
Vendosur në afërsi të zonës së famshme Skela
Kërce tek Marina Akademisë
Dokumentacionin e plotë ligjore dhe me titullin

Çmimi është vetëm 19,000 Euro

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

Adresa Juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

I Lart